Friss hírek

2005.12.20. 13:16

A Megasztár esélyese átoperáltatná magát

Férfi szeretne lenne a 25 éves Didi Knoblauch. Más lehetősége nincsen a német versenyzőnek arra, hogy kifizethesse a 60 ezer euróba kerülő műpénisz-műtétet.

BAMA

A német Megasztár (Pop Idol) tehetségkutató verseny favoritja, Didi Knoblauch a nyereményét műtétre költeni. A 25 éves versenyző ugyan nőnek született – eredeti neve Diana - ám férfivá akarja átoperáltatni magát. „Sohasem éreztem magam jól a bőrömben. Nem akarok lány lenni. Úgy éreztem magam, mint egy sötét szoba ajtó és ablak nélkül. Anyám képtelen volt szoknyát, ruhát rám adni” nyilatkozta Knoblauch, aki férfiként akar élni a jövőben. „Két évvel ezelőtt eltávolítattam a melleimet egy elég fájdalmas operáció keretében. Azért 4500 eurót fizettem. Ám ahhoz, hogy a szexuális életem is rendben legyen, a nemi szervemet is ki kell cserélni. Egy műpénisz kialakítása pedig körülbelül 60 ezer euróba kerül”, panaszkodott Didi. (rtl)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!