Friss hírek

2005.12.20. 10:26

50000 forintos nyomravezetői díj

2005. november 08-án 18.00-18.07 óra közötti időben a 30 év körüli ismeretlen férfi a Sárvári utcai MINI ABC alkalmazottját késsel megfenyegetve a napi bevétel átadására szólította fel.

BAMA

Az eladó a fenyegetéstől nem ijedt meg, hanem megnyomta a pánikriasztó-gombot, melynek megszólaló hangjától az elkövető annyira megijedt, hogy levette az álarcát és gyorsan kimenekült az üzletből. A bolt biztonsági kamerája végig rögzítette a cselekményt, amelyről kép is készült.

A biztonsági kamera által korábban rögzített felvételeken is fellelhető a férfi, amint épp a terep szemrevételezése érdekében betért a kis boltba. Az eladó is felismerte a férfit, hogy már korábban járt a boltban.

Az elkövető kb. 30 éves, 175-180 cm magas, átlagos testalkatú, napbarnított bőrű sötét, rövid hajú ápolt férfi, aki a cselekmény elkövetésekor középkék színű orkán hátán sárga CHIEMSEE feliratú, kitárt karú előre ugró emberi figurát ábrázoló széldzsekit viselt, kezén sötét alapon világos norvégmintás kesztyűt. Az arcára fekete sísapkát húzott, mely a szem részen ki volt vágva, jelenti a CENA hírügynökség.

A rendőrség 50.000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak a személynek, aki az eredményes felderítés érdekében érdemleges információt tud szolgáltatni. Jelentkezni lehet munkaidőben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztályán ( Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. „E” ép. Fszt/3. hivatali helyiségében) vagy telefonon az 52/516-400-24-45 melléken illetve munkaidőn túl a 107-es vagy a 112-es segélyhívókon, áll a jelentésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!