Friss hírek

2005.11.13. 17:51

Százezer önkéntest vár a Fidesz választási kampányába

„Országjáró toborzó körútra indulnak jövő héttől december 15-ig a Fidesz vezető politikusai” – jelentette be Rogán Antal.

Éber S.

A választási kampány kezdetére százezer önkéntest akarnak megnyerni, hogy segítsék a nagyobbik ellenzéki párt választási csapatának munkáját. A Fidesz levélben és telefonon is megkeresi majd a választókat.

„A következő hónapokban, és a választási kampányban is elsősorban az emberek segítségére kívánunk támaszkodni, a szocialistákkal és a kormánypártokkal nem pénzben kívánunk versenyezni” – hangoztatta a Fidesz kampányfőnöke. A szövetségi gyűlésen bejelentett önkénteseket toborzó kampány eredményeként eddig már 3200 ember jelentkezett a Változás 2006 csapatába interneten, levélben és telefonon. Az elmúlt másfél évben 30 ezer önkéntes – többségük Fidesz-tag – segítette a párt munkáját. A Változás 2006 csapatához Eperjes Károly színművész, Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa és Kerényi Imre rendező is csatlakozott.

Az ellenzéki párt erősítésére válaszul a hétvégén a Fiatal Baloldal az V. kerületi Fidesz székház előtt tiltakozott, mivel szerintük a párt a MIÉP-pel és a Jobbikkal erkölcstelen és törvénytelen indítványokkal korlátozza a kerületi szocialista polgármester jogkörét. A rendőrség fémkordont akart állítani a székház elé, de a Fidesz kérésére ezt elszállították. A változás 2006 feliratú papírkezekkel integető fideszesek megengedték a demonstrálóknak, hogy székházukban felállítsák a FIB transzparenseit. A nagy összeborulásban Dobó László fideszes honatya egy Terror Házába szóló jegyet adott át Komássy Ákosnak, a FIB elnökének, majd a két politikus együtt ment el kávézni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!