Friss hírek

2005.11.24. 10:12

Sevcsenko mesternégyese Isztambulban

Az AC Milan idegenben legyőzte a Fenerbahce együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek ötödik fordulójában, ezzel az előző kiírás döntőse nyugodtabban készülhet az utolsó játéknapra.

BAMA

Az olasz gárda - amely utoljára az elveszített májusi fináléban szerepelt a török fővárosban - hőse Andrij Sevcsenko volt, aki mesternégyessel tette le névjegyét. A kvartett másik mérkőzésén a Schalke 04 a grúz Levan Kobiashvili mesterhármasával verte a PSV Eindhovent. Az F csoportban a már továbbjutottak csatáján a Real Madrid nem bírt az Olympique Lyonnal - amely így már biztosan a kvartett élén végez, míg az Olimpiakosz a Rosenborg otthonában megszerezte első pontjait a sorozatban.

Labdarúgó Bajnokok Ligája, E csoport, 5. forduló:
Fenerbahce (török)-AC Milan (olasz) 0-4 (0-1) Schalke 04 (német)-PSV Eindhoven (holland) 3-0 (1-0) A csoport állása: 1. AC Milan 8 pont (9-4), 2. Schalke 04 8 pont (10-6), 3. PSV Eindhoven 7, 4. Fenerbahce 4

F csoport: Real Madrid (spanyol)-Olympique Lyon (francia) 1-1 (1-0) Rosenborg (norvég)-Olimpiakosz (görög) 1-1 (0-1) A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Olympique Lyon 13 pont, 2. (már továbbjutott) Real Madrid 10, 3. Rosenborg 4, 4. Olimpiakosz 1.

A G csoportban a Chelsea az Anderlecht elleni idegenbeli győzelmével bebiztosította továbbjutását. A hazaiaknál Juhász Roland nem lépett pályára. A címvédő Liverpoolnak a döntetlen is elég volt a Real Betis ellen a 16 közé kerüléshez. A H csoportban az Internazionale a mesterhármast elérő brazil Adriano vezérletével fölényes győzelmet aratott az Artmedia Bratislava ellen és készülhet a nyolcaddöntőre. A másik találkozón nem bírt egymással az FC Porto és a Glasgow Rangers és csak az utolsó körben dől el, hogy melyik együttes követi a milánóiakat a legjobb 16 közé.

G csoport:
RSC Anderlecht (belga)-Chelsea (angol) 0-2 (0-2) FC Liverpool (angol)-Real Betis (spanyol) 0-0
A csoport állása: 1. FC Liverpool 11 pont (már továbbjutott), 2. Chelsea 10 (már továbbjutott), 3. Real Betis 7, 4. Anderlecht 0

H csoport:
FC Porto (portugál)-Glasgow Rangers (skót) 1-1 (0-0) Internazionale (olasz)-Artmedia Bratislava (szlovák) 4-0 (2-0)
A csoport állása: 1. Internazionale 12 pont (már továbbjutott), 2. Glasgow Rangers 6, 3. Artmedia Bratislava 5, 4. FC Porto 4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!