Friss hírek

2005.11.10. 14:48

Görög Zita megmutatta szerelmét

A Megasztár műsorvezetője, Görög Zita nem tagadja meg többé szerelmét. A filmpremierre egymás kezét szorongatva érkeztek meg Seres Attilával.

Sz. Á.

Görög Zita a Fej vagy írás című film premierjéig tagadta, titkolta szerelme kilétét. Jó néhány hónappal ezelőtt felröppent a hír, hogy a modell, a Megasztár műsorvezetője, a szexis Zita Seres Attila koreográfussal esett szerelme. A modell nem nyilatkozott, sőt tagadta a románc valódiságát. Ám most, amikor bemutatták Görög Zita főszereplésével készült új, magyar filmvígjátékot, a Fej vagy írást talán a reklámot segítve Zita Seressel jelent meg a moziban. Seres Attila közismert a szakmában, hiszen Friderikusz Sándor összes showműsorának táncosait ő tanította be, sőt csapatának táncosai roptak a nagy sikerű show-kban. Görög Zita és Seres Attila a Megasztárban jött össze, pontosabban a második szériában figyeltek fel egymásra. Az ifjú tehetségeket ugyanis a koreográfus tanítja színpadi mozgásra.

A filmpremieren a sudár modell lapos sarkú cipőben jelent meg, hiszen ha nem ezt teszi, párja Seres alacsonyabb lenne nála. Sokan azt mondogatják, hogy komolynak tűnik a kapcsolat. Attól, hogy jó néhány hónapja él együtt Zita a tehetséges koreográfussal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!