Friss hírek

2005.06.29. 17:39

Gyurcsány a bizottság előtt

Gyurcsány Ferenc a parlamenti vizsgálóbizottság előtt szerdán elmondta: már 2003-ban, sportminiszteri jelölése után a nyilvánosság elé tárta szerződéses kapcsolatait, köztük a Szalay utcai ingatlanra és a Balatonőszödre vonatkozókat.

BAMA

Gyurcsány Ferenc a meghallgatáson a Szalay utca 4. szám alatti ingatlan privatizációjával kapcsolatban azt mondta: 1992-93 körül az Altus Rt., amely kizárólagosan az ő tulajdonában van, megbízásos szerződéses kapcsolatban állt a Miniszterelnöki Hivatallal. Ennek része volt, hogy közreműködtek a Szalay utca 4. szám alatti ingatlan társasházzá történő átalakításában.

A miniszterelnök közölte: mielőtt sportminiszter lett volna, a jelölését követően a nyilvánosság elé állt, és elmondta, hogy mit tett az előző években, hogy mivel rendelkezik, és hogy milyen szerződéses kapcsolatai voltak abban a pillanatban a magyar állammal. Ekkor hozta nyilvánosságra, hogy létezik egy szerződés a Szalay utcai ingatlanra vonatkozóan, és létezik egy be nem fejezett, le nem zárt szerződés Balatonőszödre vonatkozóan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!