Friss hírek

2005.06.30. 14:55

Eltérően emlékeznek Simon bántalmazói

Eltérően emlékeztek a vádlottak Simon Tibor bántalmazására a megismételt elsőfokú tárgyaláson csütörtökön a Fővárosi Bíróságon.

BAMA

A harmadrendű vádlott, Hegyesi János korábban tett vallomásai szerint Simon Tibort egy incidens után az elsőrendű vádlott, Galambos János megütötte az egykori focistát. Majd az utcán kizárólag az elsőrendű vádlott bántalmazta a férfit. A per negyedrendű vádlottja, Hajnal Attila azonban úgy emlékezett, hogy a szórakozóhelyről kifutó, és az utcán eleső Simon Tibort négyen állták körbe - többek közt a harmadrendű vádlott, aki Hegyesi szerint vele együtt hagyott fel a focista üldözésével - és rugdosták. Ezt követően ért oda állítása szerint az elsőrendű vádlott, aki nekifutásból arcon ütötte Simon Tibort.

Simon Tibor egykori ferencvárosi válogatott futballistát és soproni szakvezetőt 2002. április 21-én hajnalban a fővárosi Café Allure szórakozóhely előtt bántalmazták, a mentő kórházba szállította, de két nap múlva belehalt sérüléseibe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!