Friss hírek

2005.03.11. 13:42

Elfogadták a Belváros költségvetését

A Fidesz-frakcióban ülő Belváros Jövőjéért Egyesület (BJE) elnökének támogatásával fogadta el a baloldali többségű V. kerületi képviselő-testület az idei költségvetést - közölte a polgármester pénteken sajtótájékoztatóján.

BAMA

A jobboldali frakciók annak ellenére nem támogatták a költségvetést, hogy a testület több módosító indítványukat is  befogadta - mondta Steiner Pál, az MSZP-SZDSZ-koalíció  polgármestere.
    
A kerületi vezető a 19 milliárd forintos bevétellel és 21,3  milliárd forintos kiadással számoló költségvetés prioritásai között  a többi közt az idős korú lakosság szociális és egészségügyi  ellátásának javítását említette.
    
Mint mondta, a parázs vitákkal tarkított, csütörtök reggel  kilenctől este tíz óráig tartó ülésen a többi közt arról döntöttek,  hogy az önkormányzat több mint 2 milliárd forintos privatizációs  bevétellel, továbbá 2,5 milliárd forintos hitelfelvétellel számol.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!