Friss hírek

2005.03.01. 13:57

Csányi Sándor Európa legjobb színésze

Számos díjat nyert eddig is Antal Nimród Kontroll című filmje, ezúttal újabb hatalmas megtiszteltetés érte a produkcióját, illetve annak egyik tagját. Csányi Sándort, a film főszereplőjét ugyanis a Fringe Report nevű brit magazin 2005-ben Európa legjobb színészének választotta a filmben nyújtott produkciójáért.

BAMA

Sándor nem tudott elmenni a díjátadóra, mert éppen színházban játszott aznap este, de később átvehette a díjat. Meghívták ugyanis Londonba a Magyar Kulturális Intézetbe, ahol egy fogadás keretében a szakma legjobbjai között ünnepélyesen megjutalmazták. Csányi Sándor is meglepődött, milyen sokan mentek el a díjkiosztóra.

Ezzel együtt a szervezet tagja lett a színész, így mostantól ő is felhívhatja tehetséges magyar színészekre a figyelmet. Azt azonban nem hiszi, hogy hirtelen világhírnévre törne, bár szívesen kipróbálná magát egy angol vagy egy hollywoodi produkcióban.

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!