Friss hírek

2005.02.17. 11:41

Elnézést kért a „városházi múmia” gyilkosa

A férfi főbérlőjét ölte meg a Főpolgármesteri Hivatal alagsorában. Az áldozat mumifikálódott holttestét hónapokkal később találták meg. A vádlott elnézést kért a főpolgármestertől, akit az ügy miatt politikai támadások értek.

BAMA

Elnézést kért Demszky Gábor főpolgármestertől a Fővárosi Bíróságon az utolsó szó jogán csütörtökön az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy megölte főbérlőjét a Főpolgármesteri Hivatal alagsorában.

A vád szerint a férfi 2002. novemberében csempéket lopni ment főbérlőjével a Főpolgármesteri Hivatal alagsorába, ahol azonban a két férfi összeveszett és a román állampolgárságú T. György egy deszkalappal többször fejbe verte, egy késsel pedig hátba szúrta főbérlőjét, aki a helyszínen életét vesztette. A vádlott áldozata holttestét a pincében egy eldugott mellékhelyiségbe rejtette. A férfi mumifikálódott holttestét 2003. július 29-én találták meg. A Fővárosi Bíróság nem jogerős ítéletét csütörtökön délután hirdeti ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!