Friss hírek

2005.02.16. 10:54

A Közterület-fenntartó Rt. már eltakarította a havat főutakról

A Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. már eltakarította a havat Budapest főközlekedési útvonalairól, valamint azokról a mellékutakról is, amelyek a lakosság köz- és egészségügyi ellátását szolgáló intézményekhez vezetnek.

BAMA

Szegedi Péter, a részvénytársaság szóvivője szerda hajnalban arról tájékoztatott, hogy 85 munkagéppel és 589 kézi hóeltakarító munkással azonnal hozzákezdtek a munkához, amint kedd este 6 órakor eleredt a hó. A havazás hajnali 1 óráig tartott, mialatt mintegy 9 centiméter csapadék hullott.

A mintegy 1200 kilométeres főközlekedési útvonalhálózat letisztításával már végeztek már végeztek, így az autóbuszok kora reggel menetrendjüknek megfelelően el tudnak indulni.

A közterület-fenntartó vállalat így most már a mellékutakon folytatja a hó eltakarítását. Ez mintegy 3200 kilométert jelent. A részvénytársaság ezért kéri újabb hómunkások jelentkezését a kerületi szolgáltatási csoportoknál. A reggel hat órától délután két óráig tartó munkáért nettó 2500 forint jár.

Szegedi Péter kérte a háztulajdonosokat, a házfelügyelőket és a tömbházfelügyelőket, hogy gondoskodjanak az ingatlanjaikhoz tartozó járdaszakaszok letakarításáról, hogy elkerülhetőek legyenek a gyalogos balesetek.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!