Friss hírek

2004.12.02. 15:31

Kitüntették az olimpikonokat

Az athéni olimpián sikeresen szerepelt sportolók tiszteletére ünnepséget szervezett a Nemzeti Sporthivatal. A rendezvényen az ötkarikás játékokon kiválóan teljesítő sportolók a Mádl Ferenc által felajánlott elismeréseket vehették át.

BAMA

A Magyar Köztársaság elnöke a Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével jutalmazta a Domino-BHSE vízilabdázóját, Kiss Gergelyt, valamint az Olaszországban légióskodó Madaras Norbertet és Varga Tamást. Kovács István, az Euroliga-győztes Domino vezetőedzője a vízilabda sportban végzett munkájáért Arany Érdemkeresztet kapott. A Nemzeti Sporthivatal Hold utcai székházában Mádl Ferenc, a Magyar Köztársaság elnöke a Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével jutalmazta az olimpiai bajnok öttusázót, Vörös Zsuzsannát. Ezüst Érdemkeresztet vehetett át Likerecz Gyöngyi, Laluska Balázs, Mocsai Tamás, Ilyés Ferenc, Nagy László és Mezei Richárd. Mádl Ferenc bronz érdemkereszttel jutalmazta Gál Róbertet, Kisteleki Dórát, Primász Ágnest, Szremkó Krisztinát, Sipos Editet, Valkay Ágnest, Valkay Erzsébetet, Zantleitner Krisztinát, Tóth Hajnalkát, Varga Gabriellát és a női kézilabda-válogatott kiválóságait. A díjakat a köztársasági elnök távollétében Ábrahám Attila, címzetes államtitkár adta át.

Az athéni olimpián sikeresen szerepelt sportolók tiszteletére ünnepséget szervezett a Nemzeti Sporthivatal. A rendezvényen az ötkarikás játékokon kiválóan teljesítő sportolók a Mádl Ferenc által felajánlott elismeréseket vehették át. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!