Friss hírek

2004.12.03. 08:08

Atkári Vajdát hibáztatja

Atkári János (SZDSZ) az egymilliárdos tanácsadói szerződéssel kapcsolatos minden felelősséget Vajda Pálra (MSZP) és az általa irányított ügyosztályra hárít. Vajda nem nyilatkozik, Demszky jogkört vont el tőle.

BAMA

Mint megírtuk, a német GKW Consult a Currie and Brownnal ennyiért vállalta el, hogy segíti a csepeli szennyvíztisztító megvalósulását. Lapunk az elmúlt két napban többször kereste a szocialista főpolgármester-helyettest. Vajda előbb frakcióülés, majd megbeszélései miatt nem tudott rendelkezésre állni. Tóthné Nick Dorottyát, a beruházás előkészítésében eljáró közmű- ügyosztály vezetőjét három napja sikertelenül hívjuk. Atkári azt mondta lapunknak, azért nem válaszol Vajda és munktársai, mert a beruházásban mutatott eddigi teljesítményük megkérdőjelezi alkalmasságukat. Demszky Gábor tegnap közleményben állt ki Atkári mellett, akit makulátlan embernek és kiváló szakembernek nevez. Demszky egyúttal Vajdától magához vonta a közműtársaságok felügyeletének jogkörét.
Atkári szerint a Vajdához tartozó ügyosztályok képességeit jelzi, hogy a 2002-es szerződéskötés óta újabb és újabb módosításokkal állnak elő. Miattuk és a beruházásra létrehozott Enviroduna Kft. munkatársainak felkészületlensége miatt tartja indokoltnak a külföldi tanácsadók megbízatását.
(Részletek a pénteki Reggelben.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!