Friss hírek

2004.11.15. 12:52

OTS - Rákbetegek I. Országos Betegnapja

Megrendezésre kerül rákbetegek számára az I. Országos "Betegnap" 2004. november 17-én szerdán 10 órai kezdettel a Hilton Budapest Hotel Westendben (1062 Budapest, Váci út 1-3.).

BAMA

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT), a Magyar Rákellenes Liga (MRL) és más civil szervezetek rákbetegek  találkozóját szerveztek. A rendezvény célja a betegek és orvosok  gyógyulás szempontjából hatékonyabb együttműködésének elősegítése.

A délelőtti előadások a rák kialakulásával, a gyógyítás  lehetőségeivel, a betegség és a táplálkozás összefüggéseivel,  valamint a betegek érdekképviseletével foglalkoznak. Ebéd után  kiscsoportos beszélgetések lesznek az orvos-beteg kapcsolatról, a  feszültség oldásáról, a klinikai vizsgálatokról és az információs  lehetőségekről. Ezt követi a betegségcsoportok szerinti találkozás.  Itt a különböző tumoros betegségekben szenvedőknek alkalmuk lesz  egymással találkozni, szakorvos jelenlétében felvetni és megbeszélni  problémáikat, nehézségeiket.

A 17 órakor kezdődő kerekasztalnál az egészségügyi kormányzat  illetve az Országos Egészségbiztosítási Pénztár meghívott vezetőinek  részvételével beteg-orvos eszmecsere lesz. Az ingyenes Betegnap  programját vacsorával egybekötött gálaest zárja.

A rendezvényen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció.
További információért illetve jelentkezési lapért kérjük, hívják  a 365 70 30-as telefonszámot.

További információ:
Bánfi Ákosnál (MRL munkatárs) a 225 16 21-es telefonszámon.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!