Friss hírek

2004.11.18. 16:00

Jövő héten egyeztetnek forrásmegosztásról

Demszky Gábor áttekintette a fővárosi forrásmegosztás körül kialakult helyzetet, majd ezután a Főpolgármesteri Kabinet eheti ülésén a fővárosi főjegyzőt bízta meg a 2003. évi korrigált forrásmegosztás, illetve a 2004. évi forrásmegosztás módosításával kapcsolatos egyeztetések lefolytatásával, a hivatali intézkedések összehangolásával, irányításával.

BAMA

A főpolgármester kiemelten fontosnak tartja, hogy a közgyűlési tárgyalást megelőzően a kerületi polgármesterekkel érdemi egyeztetés történjen. Éppen ezért Tiba Zsolt főjegyző 2004. november 23-ára megbeszélésre hívta valamennyi kerületi polgármestert.

Szimbolikus jelentőségű, hogy - a főjegyző kérésére - a megbeszélésnek XI.egy kerületi önkormányzat ad helyszínt. Mindez a főváros részéről a kerületek iránti tiszteletet fejezi ki.

 A XI. kerület népességét tekintve a legnagyobb kerület, éppen ezért esett a választás Újbudára, akiknek a főváros ezúton is köszöni segítségüket.

Demszky Gábor a jövőben a fokozott figyelmet igénylő feladatokat rendszeresen áttekinti a főjegyzővel és kabinetfőnökével, annak érdekében, hogy a nagyberuházások és más ügyek még gördülékenyebben folyjanak Budapesten.

Legutóbbi megbeszélésükön foglalkoztak a csepeli Központi szennyvíztisztító Szennyvíztisztító Telep építésével és a rákospalotai szemétégető átépítésévela Közraktárak fejlesztésével foglalkoztak.    

 

 

 

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!