Friss hírek

2004.11.15. 20:34

Egyeztetnek a forrásmegosztásról

A főváros és a kerületek közötti forrásmegosztás kérdéseiről ezután Atkári János helyett a főjegyző egyeztet az érdekeltekkel.

BAMA

A főpolgármesteri hivatal hétfő délutáni ügyosztályvezetői értekezletén bejelentették, hogy Demszky Gábor főpolgármester a főváros és a kerületek közötti forrásmegosztási egyeztetés lefolytatásával Tiba Zsolt főjegyzőt bízta meg. A kerületek és a főváros közötti forrásmegosztás korrekciója várhatóan december közepén kerül a Fővárosi Közgyűlés elé. A kerületek évközben többször is kifogásolták, hogy a fővárosi források megosztásra kerülnek. Összességében több mint 2 milliárd forintot vontak el a kerületektől, illetve csoportosítottak át köztük.
Az önkormányzat pénzügyi bizottsága a múlt héten szakmai egyeztetést kezdeményezett az Államkincstár, a BM és a KSH, valamint a főváros és a kerületek között a forrásmegosztási anomáliák rendezésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!