Friss hírek

2004.11.22. 16:52

Díszdoktort avattak a Corvinus Egyetemen

Díszdoktori címet adományozott a Budapesti Corvinus Egyetem hétfőn Werner Delfmann professzornak, a Kölni Egyetem logisztika és üzleti tervezés programigazgatójának.

BAMA

Werner Delfmann professzor a logisztikai és az értékteremtő folyamatok menedzsmentje tudományág területén végzett kiemelkedő munkássága elismeréseként kapta a díszdoktori címet. Delfmann professzor - mint a szövetség igazgatóságának elnöke - nagy szerepet játszott abban, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem (korábban Budapesti Közgazdasági és Államigazgatási Egyetem) bekerült a szövetség hálózatába, ami évente 30-35 magyar diákjának teszi lehetővé a szövetség diplomájának megszerzését.

A hétfői díszdoktori avatással ötvennégyre emelkedett a Budapesti Corvinus Egyetem tiszteletbeli doktorainak száma, köztük van Kornai János, Bródy András, Szelényi Iván, Harsányi János, Lámfalussy Sándor vagy Soros György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!