Friss hírek

2004.11.18. 15:40

Campus Budapest - könyv a főváros felsőoktatási intézményeiről

Színes fényképekkel gazdagon illusztrálva mutatja be a főváros felsőoktatási intézményeit a Campus Budapest című könyv, amelyet csütörtökön az oktatási miniszter jelenlétében mutattak be a sajtó képviselőinek.

BAMA

A Budapesti Városvédő Egyesület gondozásában napvilágot látott könyv 124 oldalon ad áttekintést a fővárosi egyetemekről,  főiskolákról, azok történetéről.

Ráday Mihály városvédő a könyvet ajánlva azt írja: "albumunk a  városnak azt az arcát mutatja most, amelyről az intézményrendszer  reformja okán különösen sok szó esik manapság". 

[caption id="" align="alignleft" width="302"] ELTE - TTK
[/caption]A kötet, amely teljes körű felmérése ennek a sajátos világnak,  egyedülálló, értékmentő vállalkozás - fogalmaz Ráday Mihály,  hozzátéve: a kiadvány egységes szerkezetben mutatja be miként  formálta a városképet az 1860-as évektől a felsőfokú intézmények  megtelepedése, működése.

A kiadványhoz kapcsolódva fotókiállítás is nyílt Budapest  felsőoktatási intézményeiről, amelyet december 31-ig lehet  megtekinteni, a főváros V. kerületében.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!