Friss hírek

2004.11.22. 12:53

300 milliós viharkár

Csaknem 300 millió forintos kárt okoztak a hétvégi viharok Magyarországon. A leginkább érintett területek közé tartozik Pest megye is.

BAMA

A Generali-Providenciához hétfő reggelig megközelítőleg 1.200 bejelentés érkezett, a kárkifizetés nagysága meghaladja az 50 millió forintot - közölte a társaság. Az Allianz Hungáriához eddig több mint 600 épületkár-bejelentés érkezett. A biztosító a vihar okozta hétvégi károkat összesen mintegy 100 millió forintra becsüli. Az Aegon biztosítóhoz eddig 1500 kárbejelentés érkezett, a becsült kárérték eléri a 120-150 millió forintot. Közleményük szerint a vihar által leginkább érintett területek dél Pest megye, a Tiszató keleti oldala, Törökszentmiklós környéke, Békés és Csongrád megye déli része. A legsúlyosabb károk Albertirsán történtek, ahol a szélvihar teljes tetőszerkezeteket bontott meg és vitt le a házak tetejéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!