Labdarúgó-világbajnokság

2022.12.11. 20:19

Neymar: "Nehéz lesz együtt élni a kieséssel"

Mint ismeretes, a brazil labdarúgó-válogatott már a negyeddöntőben búcsúzott a katari világbajnokságtól. A csapat egyik legjobbja, a vb-n két gólt szerző Neymar fájdalmasnak nevezte a kiesést a közösségi oldalán, szerinte nagyon nehéz lesz együtt élnie ezzel az eredménnyel.

Kun Attila

Neymar nehezen viseli a korai búcsút

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Georgi Licovski

A brazil válogatott a horvátok elleni tizenegyespárbajban búcsúzott a vb-től a legjobb nyolc között. Neymar a hazaérkezése után a következőképpen fogalmazott az Instagram-bejegyzésében:

„Brazil földön. Még mindig fáj a vereség, annyira közel álltunk a továbbjutáshoz… A vereségek erősebbé tesznek, de túlságosan fájnak. Ezt még mindig nem szoktam meg. Mindenesetre tovább kell lépnünk. Az élet megy tovább, még ha fáj is. A sebek idővel begyógyulnak, a jövőbe kell tekintenünk. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a brazil embereknek a támogatásukért és a szeretetükért.”

„A fájdalomban vigaszt jelent, hogy szerintetek is mindent megtettünk, önmagunkat adtuk végig. Köszönök mindent Katarnak is! A világbajnokság gyönyörű volt, nyerni szerettünk volna, de Isten nem így akarta. Tovább harcolunk! Nagyon nehéz lesz együtt élni ezzel a vereséggel, fájdalmas. Most itt az ideje, hogy a családtagjainkkal és a barátainkkal legyünk, fel kell töltődnünk energiával. Hitre van szükségünk.”
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!