Labdarúgó-világbajnokság

2022.12.15. 20:47

Három francia futballista játéka is kérdéses a döntőben

Mint ismert, Franciaország 2-0-ra legyőzte Marokkót a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. Didier Deschamps együttese vasárnap találkozik Argentínával a fináléban, azonban három francia futballista játéka is kérdéses megbetegedés miatt.

Coman belázasodott, játéka kérdéses a döntőben

Forrás: AFP

Dayot Upamecanónak és Adrien Rabiot-nak már a Marokkó elleni világbajnoki elődöntőt is ki kellett hagyni betegség miatt. Egyelőre a Bayern München védőjének és a Juventus középpályásának is kérdéses a játéka a döntőre – igaz, mindkét futballista jobban van, már jelen volt a csütörtöki edzésen.

Didier Deschamps elmondta, egy harmadik francia futballista is lebetegedett csütörtök reggelre. Nem másról van szó, mint a Bayern szélsőjéről, Kingsley Comanról.

„Coman reggel lázas volt. Dohában kissé csökkent a hőmérséklet, ráadásul még mindig állandóan megy a légkondi. Volt már néhány problémánk ebből.

Óvatosak vagyunk, nehogy elterjedjen a betegség az egészséges játékosok között is. A futballistáim mindent beleadnak a pályán, ami természetesen az immunrendszerüknek nem tesz jót” – mondta Didier Deschamps.

Franciaország vasárnap 16 órakor küzd meg Argentínával a világbajnoki trófeáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!