Ezotéria

2010.08.24. 07:12

Homeopátiával a bánat ellen!

A homeopátia lényege, hogy az embert egészében vizsgálja és gyógyítja. A gyógyító szer megválasztásakor nagyon fontos tehát tudni, hogy mi volt a panaszt kiváltó ok – és tisztázni kell, hogy a betegséget mi előzte meg. A legtöbb esetben kiderül, hogy bosszúság, bánat, csalódás, hideg szél, vagy elfojtott indulatok játszottak közre még a hasogató csukló- vagy vállfájdalom esetében is.

ASTRONET.HU

Aki csak az akut tüneteket tartja betegségnek, az az embert egy jéghegy csúcsával azonosítja, és megfeledkezik a jéghegy víz alatti részéről. Gyógyítani csak az képes, aki az egész „jéghegyet” figyelembe veszi, vagyis az összes krónikus betegséget, amiben a beteg valaha szenvedett, egy egységnek tekinti, és feltárja a lelki- érzelmi hátteret is.

Aki csak a helyi fájdalmat, mint független történést veszi figyelembe – és a szakorvosok általában ezt teszik -, az csak elfojtja a tüneteket, és a beteget még betegebbé teszi, mivel a kiváltó okot nem szüntette meg. A beteg tehát valamilyen "utóbetegségben" szenved majd, egészen addig, amíg homeopátiával ki nem kezelik.

Mi számít akutnak?
A klasszikus orvostudomány










fájdalmai elviselhetetlenné váltak

„belülről” hozza meg a gyógyulást

Az elfojtásból eredő fájdalmak feltárása nehezebb




ASTRONET.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!