Ezotéria

2009.06.30. 13:00

Braco csodálatos gyógyításai

Sokan hallottunk már Braco-ról, a horvát születésű spirituális gyógyítóról, akinek csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. De vajon ki ez a férfi, és miként használja földön túli gyógyerejét mások megsegítésére?

Ordódy Eszter

Braco 1967 novemberében, Horvátországban (Zágrábban) született. Közgazdásznak tanult, és sokáig úgy tűnt, hogy teljesen hétköznapi életet fog élni, míg egy napon találkozott valakivel, aki gyökereiben változtatta meg a világról alkotott képét. Ivica Prokics, a szerb gyógyító hatására, Braco feladta az üzleti világot, és fittyet hányva gazdasági végzettségére és állására, Ivica nyomába szegődött, majd annak 1995-ben bekövetkezett haláláig mellette tanult. Braco ekkor még nem volt tudatában annak, mekkora gyógyító erők szabadultak fel benne, mint ahogy azt sem tudta, hogy a stafétabot már régen a kezében van... Az emberek pedig jöttek, és hittek benne. Érezték a belőle áradó jót, a gyógyerőt, a szeretetet. Arra kérték, gyógyítsa meg őket, segítsen nekik, és folytassa azt, amit Ivica elkezdett. És Braco mestere nyomdokaiba lépve gyógyítani kezdett.

Nem üzleti vállalkozás

A rossznyelvekkel ellenben Braco nem pénzért gyógyít. Segítői a nagy rendezvénytermekben szedett minimális összeget terembérletre illetve adminisztrációs költségekre fordítják, és egy-egy alkalommal annyi embert "látnak el", amennyit csak lehet. A gyógyításon részt vevő tömeg legtöbbször a több száz főt is eléri. Kismamákat és 18 év alatti gyerekeket nem engednek Braco közelébe a gyógyítás során, mert számukra, azt mondják, megterhelő lehet a sok energia.
Az emberek pedig özönlenek. Akik ismerték Ivicát, azt mondják, a mai napig érzik a rezgéseit Braco közelében. Mintha ő is jelen lenne a gyógyítás során. Érdekes momentum, hogy Ivica még életében "megjövendölte", hogy egy napon Braco fel fogja őt keresni, és eljön az idő, amikor ő viszi tovább a tudást az általa megvilágított úton.

Miben rejlik a gyógyítás csodája?

Bárki bármit mondjon, csodák igenis, napainkban is vannak. Gyógyulások, születések, sikerek és váratlan szerencsék, amelyet az Isten ajándékoz nekünk, a hitünk által.
Braco-t sokan vizsgálják: (dokumentum)filmek, tanulmányok és elemzések tucatjai készültek és készülnek róla, ám magyarázatot senki nem tud arra adni, miként képes a horvát fiatalember a puszta nézésével és jelentlétével olyan mértékű gyógyító energiát átadni a köré gyűlt embereknek, hogy azok komoly, kézzel fogható fizikai gyógyulásokat éljenek meg. Braco pedig elmulasztja a rákot, az epilepsziát vagy a depressziót. Az emberek pedig, miután hazamentek, otthon "élik tovább a csodát". Mert bizony, mindannyian viszek haza valamit Braco energiájából, amitől szép lassan megváltozik az életük. Azt mondják, egyfajta láthatatlan kötelék köti őket a találkozás után gyógyítójukhoz, akinek minduntalan érzik a gyógyító erejét.
A mindent elsöprö szeretet megríkat

Braco azt mondja, nem ő gyógyítja az embereket. Ő csak áll, és nézi őket, miközben arra koncentrál, hogy a szeretet minden melegét feléjül küldje. És ekkor megnyílik valami benne, és elkezd áramolni a végtelen, gyógyító szeretet. Az emberek pedig csak nézik, nézik őt, és egyszer csak eléri őket az a csodálatos, megmagyarázhatatlan erő, amitől könnyezni kezdenek, és melegséget, felszabadultságot, békét, nyugalmat és megkönnyebbülést éreznek.
Braco a tömeget nézi: egyszerre senkit és mindenkit. A szeretet gyógyító energiája pedig mindenkihez eljut. Alex Schneider professzor szerint Braco képes arra, hogy a környezetében jelen lévő embereket egyfajta magasabb rezgésű (kollektív) tudati szintre emelje, s megmutassa, hogy miként működik a világ és az életünk, s ezáltal a gyógyítás kulcsát valójában a kezünkbe adja. Tehát Braco nem hagyományos értelemben vett gyógyító. Ő egy olyan, hihetetlen spirituális képességekkel megáldott ember, aki képes arra, hogy megmutassa nekünk a fizikai valóságot olyan szemmel, ahogy magunktól képtelenek lennénk látni. És ezzel a változás megtörténik. A rendellenességek oszlani kezdenek, legyen az fizikai betegség, lelki probléma, vagy megoldásra szoruló konfliktus.

Fénykép, könyv és napkorong

Drago Plecko, közismert tudós és parapszichológus szerint Braco gyógyításának három követendő pillére van:
1.) Megérteni
2.) A gyógyhatást életben tartani
3.) Braco írásait újra és újra olvasni

Földhöz ragadt, de gyógyulásra és tanulásra vágyó lelkünknek nagyon nehéz megérteni, miként hat ránk a Bracón keresztül felénk áramló isteni energia. Ez nem baj, hiszen mindanyian fejlődni jöttünk erre a Földre. A vele való találkozás megnyitja bennünk azokat a kapukat, amelyek a segítségünkre lesznek a jövőben arra, hogy megváltoztassuk az életünket. Ebben segítenek azok a fényképek, könyvek vagy filmek, amelyek Braco-ról szólnak, hiszen miközben őt nézzük, újra érezzük az energiát és rezonanciát, amelyet általa veszünk fel az univerzumból. Végül pedig hasznunkra lehetnek és megerősíthetnek azok a történetek, amelyek más emberek problémáiról és azok megszűnéséről szólnak, legyen az betegség, veszteség vagy nehézség.

Braco hangja

Braco mindig a saját anyanyelvén beszél, mégis mindenhol, minden náció megérti az üzenetet, és magába szívja a belőle áradó gyógyító energiát. Ez a tény is azt az elméletet támasztja alá, miszerint Braco a kollektív tudat gyógyító erejével segíti az embereket. Nincsenek országok, nincsenek határok és korlátok. Az egyetemes, mindent elsöprő mély szeretet mindenkihez eljut - aki hagyja megnyílni a szívét.

Dr. Wiesendanger Bracóról:

(Dr. Wiesendanger egyike azon kiemelkedő szakértőknek akik a gyógyítókkal és a gyógyításokkal foglalkoznak.)

„Már két csoportos Braco találkozón vettem részt és kíváncsian vártam, hogy mi fog történni. Mindkét alkalommal mély benyomást tett rám a résztvevők beszámolója, néhányan maguk is orvosok voltak, akik elmondták nekem , hogyan segített nekik Braco: még a paralízis, allergiák és a daganatok is eltűntek.

De nemcsak ezek a beszámolók tettek rám mély benyomást, hanem Braco viselkedése is. Annak ellenére hogy ezrek rajonganak érte úgy mintha szent lenne, ő tisztességes maradt és megőrizte az alázatosságát. Komolyan tartja magát ahhoz a meggyőződéséhez, hogy nem csinálhatsz abból üzletet amit valaha ajándékba kaptál. Már rég milliomos lehetne, ha csak néhány Eurót kérne látogatóitól, de ő nem akar pénzt kérni a találkozók résztvevőitől. Ő ingyen segít és adományokat sem fogad el. Tudja hogyan lehetne média-sztár, de soha nem ad interjúkat.

Braco gyógyító-személyiségként pozitív példaképet képvisel akit intézetem (IAOH) mindenkinek csak ajánlani tud . Braco olyan gyógyító típust személyesít meg, amely manapság már ritka kivételnek számít ezen a piacon, amelyet egyre jobban és jobban befolyásol a kereskedelmi érdek, valamint a kérkedő és öntelt személyek akik túlértékelik képességeiket és önmagukat.”

Alex Schneider professzor (St.Gallen / Svájc), Bracóról:

„Bracóval a Baseli PSI Napokon találkoztam 2005-ben és egyénisége azonnal elbűvölt és lebilincselt. Ezt követően lehetőségem nyílt néhány róla szóló filmet megnézni és természetesen megragadott az, ahogy segítette látogatóit valamint az, hogy úgy dolgozott, hogy csak nézte az embereket. Egy este két DVD filmjét néztem meg és a következő reggel úgy ugrottam ki az ágyból mint egy fiatalember és hirtelen észrevettem, hogy a komoly fájás a derekamban, amelytől már régóta szenvedtem, hirtelen eltűnt.

Forrás, képek és további információ:
http://www.braco-info.com/braco/

 

Ordódy Eszter Dr. Wiesendanger Bracóról: (Dr. Wiesendanger egyike azon kiemelkedő szakértőknek akik a gyógyítókkal és a gyógyításokkal foglalkoznak.)

„Már két csoportos Braco találkozón vettem részt és kíváncsian vártam, hogy mi fog történni. Mindkét alkalommal mély benyomást tett rám a résztvevők beszámolója, néhányan maguk is orvosok voltak, akik elmondták nekem , hogyan segített nekik Braco: még a paralízis, allergiák és a daganatok is eltűntek.

De nemcsak ezek a beszámolók tettek rám mély benyomást, hanem Braco viselkedése is. Annak ellenére hogy ezrek rajonganak érte úgy mintha szent lenne, ő tisztességes maradt és megőrizte az alázatosságát. Komolyan tartja magát ahhoz a meggyőződéséhez, hogy nem csinálhatsz abból üzletet amit valaha ajándékba kaptál. Már rég milliomos lehetne, ha csak néhány Eurót kérne látogatóitól, de ő nem akar pénzt kérni a találkozók résztvevőitől. Ő ingyen segít és adományokat sem fogad el. Tudja hogyan lehetne média-sztár, de soha nem ad interjúkat.

Braco gyógyító-személyiségként pozitív példaképet képvisel akit intézetem (IAOH) mindenkinek csak ajánlani tud . Braco olyan gyógyító típust személyesít meg, amely manapság már ritka kivételnek számít ezen a piacon, amelyet egyre jobban és jobban befolyásol a kereskedelmi érdek, valamint a kérkedő és öntelt személyek akik túlértékelik képességeiket és önmagukat.” Alex Schneider professzor (St.Gallen / Svájc), Bracóról: „Bracóval a Baseli PSI Napokon találkoztam 2005-ben és egyénisége azonnal elbűvölt és lebilincselt. Ezt követően lehetőségem nyílt néhány róla szóló filmet megnézni és természetesen megragadott az, ahogy segítette látogatóit valamint az, hogy úgy dolgozott, hogy csak nézte az embereket. Egy este két DVD filmjét néztem meg és a következő reggel úgy ugrottam ki az ágyból mint egy fiatalember és hirtelen észrevettem, hogy a komoly fájás a derekamban, amelytől már régóta szenvedtem, hirtelen eltűnt. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!