Életmód

2010.08.19. 09:15

Bikini és erotika nélkül strandoltak száz éve

A felvételeken nincs erotika, bikini és semmi testiség. Úgy látszik azonban, ezek hiányában sem unatkoztak a strandolók.

Nana.hu

Magyarországon, vagy külföldön, folyón vagy tengeren. Strandolni valljuk be a legtöbbünk szeret. A készülődés az öltözködéssel kezdődik, bekenjük egymást naptejjel, a gyereket pedig megpróbáljuk rávenni, hogy ne ficánkoljon, hanem másszon bele a fürdőnadrágba. Apa felfújja a matracot, anya egy kicsit szépítkezik, majd irány a part, ahol azonnal a vizet vesszük célba.

A tengeren számíthatunk hatalmas hullámokra, amelyet a gyerekek előszeretettel lovagolnának meg az újonnan vett matraccal, miközben anya azon aggódik, hogy a kis lurkó el ne tűnjön a habok között, apa pedig titkon azon aggódik, hogy legalább egy napot bírjon ki a műanyag alkalmatosság.

Nézze meg képgalériánkat! >>>

Délben irány a büfé, hamburger, kolbász, sör, jegeskávé és jégkrém. Azon elgondolkod- tatok már, milyen volt régen egy nap a strandon? A galéria retro hangulató képeiből megtudjátok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!