Életmód

2010.07.22. 07:51

Kérj, adj, és kényeztesd, hogy megkapd az orgazmust!

Egy laza szemöldökfelvonásnál többet is tehetsz, ha meglátod a pasidat anyaszült meztelenül. Hidd el, a határozottságod meghozza a gyümölcsét és a végén a srácot a markodból etetheted.

BAMA

Mindig kell, hogy legyen a kistáskádban néhány tipp, amivel feldobhatod a pillanatot. Egyébként is szívderítő látvány egy formás férfifenék, ahogy a fürdőből kibilleg, miért ne élvezhetnéd ezt gyakrabban? Ehhez csak az kell, hogy bevess néhány praktikát, amitől a párodnak pucérkodni támad kedve.

Íme 15 tipp, mit kezdj a pucér pasiddal:

Lepd meg hátulról!
Hirtelen csapj le rá, mint a vadak a zsákmányra: surranj mögé, és kapd el hátulról. Ez a pozíció kicsit olyan, mintha csak maszturbálna, de mégsem ő irányít. Kényeztetés közben tégy olyan dolgokat, amiket magának úgysem tudna: súgj a fülébe valamit, vagy puszilgasd a hátát, nyakát.

Vetkőzz te is pucérra!
Valószínűleg a kedvesed kevesebbet lát anyaszült meztelenül, mint azt szeretné. Ha le is dobod a ruhákat, azt csak pár perccel az ágyba kerülés előtt teszed, esetleg már összebújva. Gyönyörködjetek csak egymásban, ez szintén növeli a libidót.

Csalogasd elő belőle az oroszlánt!
Ha erősnek és férfiasnak érezheti magát, előtör belőle a szunnyadó oroszlán – a vehemensebb szex pedig neked is élvezetesebb, orgazmus dúsabb lesz. Engedd, hogy a falhoz állítson, a két karjával és a csípőjével pedig megemeljen. Még jobban feltüzeli majd az örömükben ugráló melled látványa.

Kösd be a szemét!
Valószínűleg ki fog ugrani a bőréből az izgalomtól, mert így nem tudhatja, hogy éppen puszilgatni, vagy megharapni fogod-e valahol. Mutasd meg neki, milyen a tapintása egy selyembugyinak, a hajad cirógatásának, vagy egy gyöngysor érintésének a testén.

Mászd meg őt!
A pasik egyik legkedveltebb szexpozíciója, ha a lány lovagolja meg őket. Intimebbé teheted ezt a pozitúrát, ha az arcotok összeér, és átkaroljátok egymást.


Vegyetek egy érzéki fürdőt!


Keresd meg az ő G-pontját!


Tekintsd büféasztalnak!


Kergesd az őrületbe!


Radíroztasd le magad!
Hihetetlen, de sokkal nagyobb élvezetben lesz részetek, ha előtte végigdörzsölitek egymást egy puha tengeri szivaccsal, és némi bőrradíros tusfürdővel. Ahogy a körkörös mozdulatok végighaladnak a testeteken, nem maradnátok szárazon még a sivatagban sem.

Játssz vele hideg-meleget!
A klasszikus jégkocka-forró nyelv páros biztosan felizgat mindkettőtöket, pláne ha tetőtől talpig játsszátok. Nyomd rá egy picit a jégkockát a bőrére, majd lassan húzd végig a testén. A következő körben kövesd a jeget a nyelveddel.

Adj neki játékokat!
Na persze nem kisautót, hanem valami felnőttesebbet. Egy vibrátor, egy selyemkendő, vagy egy vibrációs gyűrű bármikor jól jöhet, ezért nem árt ha van otthon. Ideje játszani…

Kérd meg, hogy csábítson el!
Ő már úgyis pucér, ezért itt az ideje, hogy valami olyat mutasson, amiért neked is kedved lesz ledobni a textilt. Ha gátlásos, és táncolni nem akar, simogassa magát. Vagy téged. Mindegy, csak te élvezd.

Masszírozd meg őt!
Na persze nem a szokott módon. Fordíts kiemelt figyelmet a hátsójára. Ne csak a kezed használd, hanem akár az egész testedet. Sosem gondoltad, hogy a fenekeddel, vagy a melleiddel is tudsz masszírozni, ugye?

Legyen ő a főnök!
Mivel úgyis felfegyverkezve áll előtted, akár nyugodtan meg is adhatod magad. Közöld vele, hogy Ádám-kosztümben ő a főnök, azt teszel amit kér – hátha megtetszik neki a felállás és gyakrabban bevállalja majd.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!