Életmód

2009.09.23. 11:46

Hollywood legrémesebb dekoltázsai

Valóban fontos a szem és a belső kisugárzás, azonban tény, hogy egy szép dekoltázsról a férfiak le sem tudják venni a szemüket. Egy szépről. De vannak, akik nem a jó klinikára vagy nem a jó sebészhez jelentkeztek be.

BAMA

A kebelkirálynő Pamela Anderson sebészeti segítséget is igénybe vett, hogy melle mérete és formája ideális legyen. A "kapott eredménnyel" aztán szívesen büszkélkedett is... Kicsit talán a kelleténél jobban.

Tori Spelling vagy Tara Reid nem jó klinikára jelentkezett be, vagy a sebésznek nem volt jó napja. A túl nagy szilikon nem csak látszik, de még a megfelelő helyen sincs. És ha pechesek, akkor egy rosszul sikerül partin még a friss műtéti sebhelyek is lelepleződnek...

És akik visszakoznak…

Victoria Beckham finoman szólva sem szégyelli a testét. Megállás nélkül edz, koplal – és látogatja a plasztikai sebészeteket. Egy időben azzal sokkolta a közönséget – és férjét –, hogy két labdát hordott a melle helyén. Azóta átértékelte a szépséget, és kisebbre cseréltette a betéteket.

Új mell = új személyiség?

A mellműtét veszélyei

Rengeteg szövődménnyel járhat egy mellműtét: vérzés, gyulladás, beidegzési és sebgyulladási zavar, implantátum-elmozdulás, redőképződés, tokzsugorodás szerepel a listán. Szakemberek szerint azonban ezek kialakulásának igen kicsi a valószínűsége.

És az ára

Több tényezőtől is függ - az implantátum minőségétől és nagyságától, az esetleges szövődmények kialakulásától és természetesen a kiválasztott plasztikai sebésztől - hogy mennyibe kerül a szilikonmell: 350-950 ezer forintot is elkérhetnek érte a szakemberek. A orvos bérén túl ugyanis, szövődmények nélküli esetben, az egy napos klinikai kezelést és az asszisztáló szakembereket is ki kell fizetni.

Képgalériánkban a legrondább szilikonmellek >>>

 

Rengeteg szövődménnyel járhat egy mellműtét: vérzés, gyulladás, beidegzési és sebgyulladási zavar, implantátum-elmozdulás, redőképződés, tokzsugorodás szerepel a listán. Szakemberek szerint azonban ezek kialakulásának igen kicsi a valószínűsége.

És az ára

Több tényezőtől is függ - az implantátum minőségétől és nagyságától, az esetleges szövődmények kialakulásától és természetesen a kiválasztott plasztikai sebésztől - hogy mennyibe kerül a szilikonmell: 350-950 ezer forintot is elkérhetnek érte a szakemberek. A orvos bérén túl ugyanis, szövődmények nélküli esetben, az egy napos klinikai kezelést és az asszisztáló szakembereket is ki kell fizetni. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!