Életmód

2009.06.29. 11:44

Top 10: Őrült hotelszobák bolondos kalandoroknak

Ha valakinek sok pénze van, és unja a szokásos hotelek kínálatát, ma már rengeteg lehetősége van a szokványostól merőben eltérő helyszíneken megszállni. Ilyen esős időben amúgy sincs kedve senkinek strandolni menni, nézegess inkább őrültebbnél őrültebb hoteleket!

BAMA

A „börtönturizmus” néhány éve az egész világon egyre felfutottabb őrültség lett, miután – főleg Ausztráliában – megnyíltak az első szállók, melyek volt börtönökből lettek kialakítva. Hol impozánsabb, hogy puritánabb a berendezés, de a kissé katonás hangulatot mindenhol igyekeztek megtartani. Ljubljanában például jouth hostelként működik egy volt fegyház, ahová nem csak a pénzesebb vendégek léphetnek be néhány izgalmas órára.

De valószínűleg épp ilyen esős időben találták ki a New York-i könyvtárhotelt is, ahol minden vendég a saját lakosztályában válogathat kedvére az impozáns könyvkínálatból. Más magyarázat nemigen létezik az egyébként drága boutiquehotelra, mert a nagy almában aztán van mit megnézni és felfedezni…

De annak sem kell egy kis fantáziáért a szomszédba mennie, aki kitalálta, hogy egy tengeralattjáróban alakít ki szállodát a víz alatt. Az biztos, hogy ide nem lehet óriási bőröndökkel megpakolva érkezni. Legjobb, ha a vendégek csak egy pár papucsot és egy fogkefét készítenek be maguknak, törülközőt meg lent úgyis adnak. De akinek fóbiája van a bezártságtól se ide, se a barlanghotelba ne menjen...

Ha kíváncsi a bolondos hotelszobákra nézze meg összeállításunkat! >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!