Életmód

2009.06.04. 14:57

Mi történt Britney Spears testével?

Ha sztárok, akkor siker, csillogás, tökéletesség. De... Egy-egy szerep kedvéért napok leforgása alatt kell hízniuk vagy fogyniuk, ahogyan és amennyit a rendező elvár. Vagy csak eleresztik magukat kicsit - és máris kész az a bizonyos fotó...

BAMA

A jojó

Szinte nincs olyan ember, aki ne a könnyebb, gyorsabb utat akarná választani. Koplalással, nem megfelelő étrenddel csak rontunk a helyzetünkön. Ha a fogyókúrát abbahagyva visszatérünk eredeti étrendünkhöz, a leadott kilók többszörösét hízzuk vissza. Ezt nevezzük jojó-effektusnak.

Mitől izzadnak a sztárok?

Janet Jackson, a Bridget bőrébe bújt Reneé Zellweger vagy Britney Spears egytől egyig a jojó diéta áldozataivá váltak. Különbség, hogy Tyra Banks, Kirstie Alley, Kate Winslet vagy J.Lo megengedheti magának, hogy személyi edzőt, dietetikust vagy szakácsot fogadjon. Ők fizetett lelkiismeretként betartatják velük a kőkemény diétákat és edzéstervet, mi viszont csak saját magunkra számíthatunk a kilókkal folytatott harcban.

És mégis... Mintha ez is kevés lenne. Magyarázzuk a stresszel? A hajtott életmóddal? Bármivel... Mégis vannak sztárok, akik állandóan harcolnak a testükkel.

Képgalériánkban Hollywood fogyókúra-királynői és királyai >>>

Ajánljuk még:

- A legszebb testű nők - képgalériával

- Meztelen testek Hollywoodból - képgalériával

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!