Életmód

2009.03.09. 13:46

Miért szakított Kamarás és Kapócs Zsóka?

Hetekkel ezelőtt felröppent a hír, mely szerint Iván és Zsóka szakítottak, de napvilágra került az is, hogy közösen utaznak Egyiptomba. Pár hete még ők is cáfolták, hogy külön válnának útjaik, most azonban bevallják, kihűltek az érzelmek kettejük között.

BAMA

Pár héttel ezelőtt Zsóka és kedvese még tagadta a szakítás hírét. Hazatérve egyiptomi útjukról – melyet egy évvel ezelőtt nyert a férfi Hajdú Péter esti Frizbi című műsorában - azonban bevallották, hogy valóban kihűltek az érzelmek kettejük között. Úgy tűnik, hogy a pletyka - mely szerint egy harmadik fél miatt került sor a szakításra -, alaptalannak bizonyult, az ok inkább az, hogy a hosszú együtt töltött idő alatt elmúlt a lángoló szerelem. És már nem terveznek közös jövőt.

Iván egy hajdúszoboszlói wellness- szállodában kérte meg az egykori szépségkirálynő kezét, aki azonnal igent mondott. A férfi egy 7 kis brillből kirakott gyűrűvel biztosította Zsókát szerelméről. Híresztelések szerint az egykori szépségkirálynő a lánykérést követően visszavitte a gyűrűt, és egy sokkal több brillesre cseréltette.

A hosszú kapcsolat titka

Kapocs és Kamarás négy évet töltöttek együtt, de kapcsolatukat csupán a második évben vállalták fel, miután Iván elvált feleségétől, nagyobbik fia édesanyjától.  A férfi nagyon féltette párját, nem engedte, hogy éjszakánként egyedül rója Budapest utcáit, akárhonnan kellett a lánynak hazamennie, Iván máris ott termett, és elkísérte.
Ritka az olyan magyar médiaszereplő-pár, aki ilyen hosszú szerelmet tudhat a magáénak - ezért is látszott úgy, az ő kapcsolatuk örökké tarthat. Ezt igazolta az is, hogy Zsókáék soha nem hagyták: az újságok csámcsogjanak a magánéletükön. Nem nyilatkoztak egymásról, és a veszekedéseikről sem szalagcímeztek a bulvármagazinok.
- A hosszú kapcsolat titka, hogy meghagyjuk magunknak az intimitást – nyilatkozta Kamarás 2007-ben.


A hűtlenkedő

De a Jászai- díjas színész nem volt mindig hűséges típus. Egykori szeretője, Lendvai Katalin pert indított ellene, mert Iván nem ismerte el, hogy ő lenne gyermekének édesapja. Zalán akkor fogant, mikor Iván első szülött fia nyolc hónapos volt. Habár Kamarás tagadta, hogy Zalánhoz vérségi szálak fűzik, mégis a 2007-es év májusáig tízezer, majd harmincezer forintot fizetett gyerektartás jogcímen. Lehetséges, hogy azért próbálta letagadni a Tormás becenévre hallgató kisfiút, mert Zsóka csak az idősebbik fiáról tudott?
Zalán egyelőre még kicsi ahhoz, hogy megértse a helyzetet, a későbbiekben majd remélhetőleg az édesapja mindent tisztázni fog vele. Nem rajtam áll bosszút az Iván, ha nem látogatja Tormást, hanem a fián.” – nyilatkozta a kisfiú édesanyja akkor a Velvetnek.

2008 márciusában DNS- vizsgálat igazolta, hogy Kamarás Iván Zalán vérszerinti édesapja. A teszt és a bírósági költségek mind az édesapát terhelték, a színésznek havonta 180 ezer forintot kell fizetnie Tormás édesanyjának gyerektartásként.

2008 márciusában DNS- vizsgálat igazolta, hogy Kamarás Iván Zalán vérszerinti édesapja. A teszt és a bírósági költségek mind az édesapát terhelték, a színésznek havonta 180 ezer forintot kell fizetnie Tormás édesanyjának gyerektartásként. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!