Életmód

2009.03.10. 09:42

Béres Alexandra szeret válaszolni!

Kedves Olvasók! Mai online interjúnkban 12:30-tól Béres Alexandra várta a kérdéseket.

BAMA

Béres Alexandra minden mozgással, alakformálással, zsírégetéssel, a Súlykontroll programmal, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdésre válaszolt.

Az interjú itt olvasható >>>

Teganpi, Súlykontroll rovatos cikkünkben a comb formálásával foglalkoztunk.. Hiszen vannak bizonyos testrészek, amikkel nehezn birkózunk, még ha rendszeresen edzzünk is. Ilyenek a comb egyes görbületei, amelyekre érdemes jobban odafigyelni a teljes siker érdekében. A tévében hirdetett csoda-ketyerék, kencék és egyebek mind a problémás területek helyi formálását ígérik. Pedig a tudomány egészen máshogy áll a kérdéshez. Érdemes kicsit belemélyedni, hogyan is formálható a test, hogy valóban eredményes legyen az erőfeszítésed.

A nagy fitnesz-kamu

A legnagyobb csapda a comb formálásában a helyi zsírégetés elmélete. Pedig ilyen nem létezik, a testzsír rendszerben működik, és mindenhol egyszerre nő vagy csökken a tömege. Természetesen alkattól függően van, aki a hasára, és van, aki inkább csípőre-combra hízik, de ettől még a testedzés maga az, ami kalóriákat emészt fel, és erre a lerakódott zsírt használja fel. Nem tudod irányítani...

A cikk folytatását itt olvasható >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!