Egyperces

2017.06.04. 07:02

93 éves menyasszony kéri az internet segítségét

Címkék#Hírkereső

Az ausztrál Sylvia Martin nem tudja eldönteni, mit vegyen fel az esküvőjére.

BAMA

Az elragadó dédnagymama a júliusi ceremóniára hosszas próbálgatás után négy ruhát választott ki egy canberrai ruhaszalonban, de egyszerűen nem tudott dönteni, melyik is az igazi, így az üzlet egyik munkatársa felrakta a netre az asszonyról készült fotókat, hogy a világháló segítségét kérje.

Ez a négy lehetőség, önök mit gondolnak?

A lánykérés egyébként – a ruhaválasztáshoz hasonlóan – nem mindennapi körülmények között történt. Sylvia ugyanis legjobb barátjához, a 88 éves Frank Raymondhoz megy feleségül, aki csaknem 20 év alatt többször is megkérte a hölgy kezét, de Sylvia azért nem állt kötélnek, mert úgy gondolta, elhunyt férjével szemben tiszteletlenség lenne egy másik férfi nevét felvenni.

Egy betegség miatt a dédnagymama végül el is költözött az idősek otthonából, ahol addig együtt laktak, Frank pedig azt hitte, most már tényleg nincs esélye. Végül azonban Sylvia meggondolta magát, és megkérte Franket, hogy kövesse Canberrába.

Ez néhány hónapja volt, Frank megérkezése után szinte azonnal újra megkérte Sylvia kezét, aki végül igent mondott, és arra is rájött, hogy házasság után is megtarthatja vezetéknevét, ha szeretné.

Az esküvő tehát júliusban lesz, addig is, ha van kedvük, szavazzanak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!