Egyperces

2017.05.09. 09:51

Sztár lett a tanárból, akit véletlenül divatikonnak néztek

Címkék#Hírkereső

Modern kori tündérmese.

BAMA

A Fordham egyetem tanára, a 63 éves Lyn Slater egyik nap a Lincoln Centernél ebédelt egy barátjával a New York-i Divathét alatt. A békés eszegetést egyik percről a másikra sürgés-forgás váltotta fel - egyszerre ugyanis egy halom külföldi újságíró vette körbe Slatert, egyedi stílusa miatt ugyanis azt hitték, ő is egy divatikon.

Mint később kiderült, nem véletlenül: az asszony tényleg vezet egy divatblogot, amit eddig viszonylag kevesen ismertek, az eset óta azonban tömegek figyeltek fel rá. Öltözz a korodnak megfelelően - ezt az elavult divatmantrát próbálja lerombolni blogjával és képeivel Slater. 

"Ha kényelmesen érzed magad a ruháidban, teljesen mindegy, hány éves vagy, jól fogsz kinézni." - nyilatkozta egy interjúban az asszony, akivel igen nagyot fordult a világ azóta a bizonyos ebéd óta - jelenleg a világ vezető modellügynöksége, az Elite London szerződtette le, és olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Mango és az Uniqlo.

További kalandjait Instagramján lehet követni.

Accidental Icon (@iconaccidental) által megosztott bejegyzés,

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!