Egyperces

2017.04.13. 11:09

Youtube-ról tanult vezetni, elvitte egy körre szülei kocsiját a 8 éves amerikai kisfiú

Címkék#Hírkereső

Húga is vele volt, amikor elgurultak a McDonald's-ba.

BAMA

Egy ohiói kisfiú csaknem történelmet írt - illetve mi még biztos, hogy nem hallottunk olyasmiről, hogy valaki a Youtube-ról tanult meg vezetni.

Pedig a 8 éves kisfiú pontosan ezt tette. Múlt hétvégén testvérével megvárták, míg szüleik elalszanak, majd kocsiba pattantak, és elhajtottak a legközelebbi McDrive-ig, ahol simán kiszolgálták őket. Hamburgert, csibefalatokat és sült krumplit vettek, amit a fiú a malacperselyéből fizetett ki.

Valószínűleg simán megúszták volna a dolgot, ha néhány vendégnek nem lesz gyanús a dolog, és nem értesíti a rendőrséget. Az étteremben volt egyébként a gyerekek egy családi barátja is, ő a nagyszülőket hívta.

A kisfiú a rendőröknek azt mondta, a Youtube-ról tanult meg vezetni. A jelek szerint igen jól. Szemtanúk szerint ugyanis a kisfiú minden szabályt és sebességhatárt betartott, pedig négy útkereszteződésen és számos kanyaron át vezetett az útja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!