Egyperces

2016.11.29. 14:47

Kitépkedték a bajszát és teljesen leborotváltak egy cicát, hogy méregdrágán eladhassák

Címkék#Hírkereső

Szfinx macskaként árulták, de kiderült, hogy egy teljesen átlagos cica.

BAMA

Csúnya ügyre derült fény nemrégiben Kanadában. Egy albertai nő 700 dollárért olyan különleges szfinx cicákat árult, akik csaknem teljesen szőrtelenek, csupán egy piheréteg takarja a testüket, így:

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Wikimedia Commons
[/caption]

Egy JoAnne Dyck nevű nő is vásárolt tőle egy cicát, de néhány nap után érezte, hogy valami nem stimmel. A Vlad névre keresztelt állat ugyanis nagyon furcsán viselkedett, és egyáltalán nem jött ki a nő többi, valódi szfinx cicájával.

Dyck ezért tovább adta az állatot egy másik vásárlónak, aki elmondta neki, hogy a cica még mindig nagyon ideges, ezért elvitte az állatorvoshoz, ahol kiderült: Vlad nem szfinx, hanem egy teljesen átlagos cica.

Az állatorvos azt is elmondta, hogy a cicának azért nincs szőre, mert a bajszát kitépkedték, a többi szőrt pedig egyszerűen leborotválták róla. A cica bőre ráadásul tele volt vágásokkal, amit valószínűleg borotva okozott. Olyan súlyos sérülései voltak, hogy a farkát majdnem amputálni is kellett.

Szerencsére Dyck mostanra már meggyógyult és jól van, boldogan él azzal a nővel, aki elvitte az orvoshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!