Egyperces

2016.10.12. 12:23

Bekaptak egy gólt San Marinótól, üvöltött, szűkölt, sírt a norvég tévéstúdió

Szenvedélyes drukkolás a színfalak mögött.

BAMA

Óriási tettet hajtott végre San Marino fociválogatottja kedd este: tizenhét év szünet után végre ismét gólt lőttek idegenbeli vébéselejtezőn. A labdát Norvégia ellen Mattia Stefannelli vágta be az 54. percben, amivel 1-1-re módosította a meccs állását:

— Albert Ortega (@solosiamonoi) ">2016. október 11.

Mire még a válogatott hivatalos Twitterfiókja is önkívületi állapotban, lelkesen káromkodva ünnepelt:

— Selección San Marino (@sanmarinopasion) ">2016. október 11.

— San Marino (@soccersanmarino) ">2016. október 11.

Ez eddig is tiszta volt, a focitörténelmi tett megtette a maga köreit a világsajtóban. Arról viszont eddig még nem esett szó, hogy mi történt mindeközben a meccset közvetítő Norvég csatorna stúdiójában. A leplet a Guardian sportrovata rántotta le egy Facebook-videóban:

A sportműsor vezetői és vendégei a hajukat tépték, üvöltöttek, szűköltek, sírtak a bekapott gólon – valaki még a villanyt is lekapcsolta a fájdalmas tombolás közepette, így az eredmény még drámaibb és viccesebb. Ez ám a szurkolás!

Mondjuk tragédia nem történt, a norvégok még bevertek három gólt, így végül 4-1-re verték San Marinót. De hát ők akkor még nem tudhatták, hogy ez lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!