Akkreditált tanfolyam

2019.02.24. 09:53

Pedagógusokat vár digitális oktatási képzésére a hazai mobilszolgáltató

A Telenor HiperSuli digitális oktatási programja mostantól az állam által akkreditált tanárképzés formájában érhető el minden pedagógus számára – közölte a TelenorMagyarország.

Forrás: Shutterstock

A program 2015-ben indult öt iskolában, az első évben az eszköz- és mobilinternet-ellátottságra fókuszált. A tanárok digitális kompetenciájának fontosságát felismerve a program fő hangsúlya rövid időn belül a pedagógusok képességeinek fejlesztésére tevődött át.

A tájékoztatás szerint a programban mára országosan húsz intézmény több mint 5600 diákja és közel 300 pedagógusa vesz részt. A HiperSuli digitális módszertani képzés programot 2019 januárjában az Oktatási Hivatal jóváhagyta, amivel megnyílt a lehetőség a hivatalos, akkreditált tanárképzések előtt is bármely pedagógus számára – közölte a Telenor.

A képzés 30 órás program, amelyet három napra elosztva tartanak a szakemberek, a képzés sikeres teljesítése 30 kreditpontot jelent a pedagógusoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!