Diáksport

2009.06.14. 11:36

Több mint hatvan induló versenyzett a megyei döntőn

Diákolimpiai megyei döntőt rendeztek Tatán, a Fényes fürdőn.

Hamburger Kinga

  A versenyt a Megalódusz SE, a Tricepsz SE, valamint a Megyei Diáksport Szövetség szervezte. Az úszás a Fényes fürdő ötven méteres sportmedencéjében volt, a kerékpár számot a Fényes fürdő és a Fényes Fasor utcában bonyolították le. A viadal harmadik részét, a futást ugyanitt szervezték, csak a kerékpárosokkal ellentétes irányban. Több, mint hatvan induló teljesítette a három számot. A gyerekek biztonságos versenyzését a tatai rendőrkapitányság munkatársai és a polgárőrök biztosították. A rendezők szeretnék, ha ezzel a megmérettetéssel hagyományt teremthetnének és évről évre több ifjú sportoló mérné össze tudását egymással.

Eredmények, a győztesek:
I. korcsoport: fiú: Fiala Gergely (József-iskola, Esztergom), B kategória: Neumayer Márk (Dózsa György Általános Iskola, Tatabánya), lány: Tőre Vivien (József Attila-iskola, Oroszlány), B: Fábián Szilvia (Kőkúti Általános Iskola, Tata).
II. kcs.: fiú: Pál Kristóf (Babits-iskola, Esztergom), B: Holló Bálint (Dózsa-iskola, Tatabánya), lány: Fekete Emese (Herman Ottó Általános Iskola, Tatabánya), B: Stámusz Blanka (József Attila, Esztergom).
III. kcs.: fiú: Grinácz Aba (Szent Erzsébet-iskola, Esztergom), B: Kovács Balázs (Kőkúti-iskola), lány: Fekete Sára (Bárdos László Gimnázium), B: Csuzi Klaudia (Dózsa-iskola, Tatabánya).
IV kcs.: fiú: Rácz Gergely (Ságvári-iskola, Oroszlány), lány: Csuzi Barbara (Váci Mihály Általános Iskola, Tatabánya).
V. kcs.: fiú: Hostya Viktor (Bárdos-gimnázium), lány: Balogh Barbara (Lengyel József Gimnázium, Oroszlány). VI. kcs.: fiú: Töli Gergely (Árpád Gimnázium). Nyílt kategória: Szalay Szandra (Péch Antal Szakközépiskola, Tatabánya).
Csapatverseny: I. kcs.: lány: Kőkúti-iskola, Tata. II. kcs.: fiú: Dózsa-iskola, III. kcs.: fiú: Szent Erzsébet-iskola, Esztergom.

 

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!