bűnügy

2024.06.28. 13:25

Továbbra is börtönben marad az ország Lagzi Lajcsija

Úgy tűnik, mégsem szabadulhat a börtönből Galambos Lajos. A trombitaművész tavaly április 25-én vonult be a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol betegsége miatt továbbra is a gyengélkedőn tölti mindennapjait.

Kemma.hu

Mint ismert, Galambos Lajost áram-, víz- és gázlopás miatt 3 év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, melyből továbbra sem szabadulhat június végén. A Lagzi Lajcsi néven elhíresült mulatós sztár tavaly április 25-én kezdte meg 3 és fél éves büntetése letöltését a Fejér vármegyei Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol azóta is a gyengélkedőn tartózkodik, miután egészségügyi problémákkal küzd.

Galambos Lajos éveken át harcolt az igazáért a bíróságon
Galambos Lajos továbbra is börtönben marad
Forrás: Mediaworks

Galambos Lajos az elsőfokú tárgyalás után másodfokon sem járt sikerrel

A mulatós trombitás hiába kérvényezte a reintegrációs őrizetet, de a bíróság másképp döntött az ügyében, hiszen másodfokon is elutasították a kérelmet, így június vége helyett további 10 hónap után legkorábban csak jövő áprilisban szabadulhat a börtönből. A döntés jogerős.

Galambos Lajos abban reménykedett, hogy miután letöltötte börtönbüntetése harmadát, a hátralévő időszakot már saját otthonában töltheti, de erre még várnia kell. Nagyon úgy néz ki, hogy a híres mulatós sztár leghamarabb csak jövő áprilisban szabadulhat a baracskai bv-intézetből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!