A legjobb helyek

2023.08.23. 11:20

Fontos bejelentést tettek a belépőjegyekről a budapesti vb szervezői

Kiemelt vendégeknek szóló jegyeket szabadít fel a nézők számára a budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága.

MW

A vb kabalafigurája, Youhuu, a rackajuh a nézőtéren a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Derencsényi István

A vb hátralévő napjaira összesen csaknem 1500, a legjobb helyekre szóló belépőt terveznek értékesíteni, kizárólag online – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Kedd estig az összes elérhető jegy elfogyott a vb hátralévő döntőire. Ezért a szervezőbizottság kezdeményezte a nemzetközi szövetségnél, hogy kivételesen a VIP-vendégeknek fenntartott helyek egy részét is nyissák meg a jegyvásárlók előtt.

Csaknem 1500 darab, a vb hátralévő napjainak legnépszerűbb esti programjaira szóló jegy találhat gazdára.

Ezek a belépők kizárólag a vb hivatalos online felületén keresztül vásárolhatók meg. Az akció szerdán reggel 8 órakor kezdődött és a szerda esti programra frissen felajánlott jegyek alig másfél óra alatt elkeltek.

Látjuk a mai akció sikerét és érezzük az egyre fokozódó nyomást, így a következő napokban is mindent megteszünk, hogy legyenek még elérhető jegyek. Egyeztetünk a nemzetközi szövetséggel, sőt még a versenyt közvetítő tévétársaságokat is megkértük, hogy a szokásosnál kisebb helyet foglaljanak el a lelátón, hogy bejuthassanak még nézők

– mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

A helyszíni jegypénztárakban kizárólag a délelőtti programokra lehet belépőt váltani.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!