megye II

2018.04.01. 12:20

Nagyot léphetnek a feljutás felé az eteiek, de az övékén kívül is akad pikáns meccs

Vasárnap újra teljes kört rendeznek a másodosztályban.

Herczeg István

Fotó: archív/Hagymási

A legnagyobb rangadó talán az Ete-Környe találkozó lehet, hiszen a második fogadja a harmadikat, de az Ete előnye már tizenegy pont. Ősszel egy őrült meccsen 9-3-ra nyert az Ete, ugyanez most ismét hatalmas meglepetés lenne, már csak a gólarány miatt is.

A Környére (kékben) fontos rangadó vár Etén. Fotó: archív/Hagymási

Ezen kívül is lesznek pikáns meccsek. Az előző hétvégén ihletetten játszó Bana például a rossz formában lévő, ám eddig a náluk kilenc ponttal többet szerző Pilismarót csapatát fogadja. A Piliscsév és a Szomód a csalódott csapatok harcát fogja vívni, hiszen az elmúlt hétvégén mindkét gárda kikapott. Most itt a lehetőség, hogy javítanak.

A Felsőgalla játékosainak nem sok pihenőjük lesz, hiszen pénteken játszottak a Tatabánya ellen. Vasárnap a kiszámíthatatlan Süttőt fogadják, itt is bármilyen végeredmény elképzelhető. A Felsőgalla a Mocsa ellen ikszelt, míg a Süttő győzni tudott az előző fordulóban.

A Kocs nagyon nehéz helyzetben van, hiszen a dobogóért harcoló Mocsa lesz az ellenfél. A sereghajtó Kocs ősszel egy hatost kapott a Mocsától, ez most is benne van a pakliban. Az Ászár sem sok jóra számíthat a TFCE ellen, hiszen a kék-fehérek eddig megállíthatatlanok.

Igazán pikáns alsóházi csata lehet Gyermelyen, ahová a Tardos látogat. A kiesés elől menekülő tardosiak a múlt héten egy nagyon fontos győzelmet arattak a Vértesi Erőmű ellen, ám ez még kevés a bennmaradáshoz.

Eurotrade, Megyei II. osztály, 21. forduló

Április 1, vasárnap, 15:00

Etei SE-Környe SE

Banai KSK-Pilismarót SC

Piliscsévi SE-Bar-Nul Szomód SE

TÉG-Felsőgalla-Süttői SC

Kocs KSE-Mocsa KSE

Ászár KSE-TFCE

Gyermely-Tardosi FC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!