Kék hírek, bulvár

2017.06.29. 07:56

A férfi szakítani akart, a nő kést ragadott és hasba szúrta

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat azzal az asszonnyal szemben, aki ittas állapotban egy konyhakéssel hasba szúrta párját. A férfi szakítani akart a nővel. Az után vesztek össze, hogy összepakolta a holmijait a bakonybánki lakásban.

kemma.hu

 A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az 53 éves nővel szemben.

Dr. Reszl Ildikó főügyész arról tájékoztatta a kemma.hu-t, hogy a férfi és a nő évek óta érzelmi kapcsolatban élt, de nem voltak élettársak. A pár kapcsolata megromlott, ezért a férfi szakítani akart, majd február 18-án összecsomagolta a bakonybánki házban lévő holmijait.

Az asszony ugyanezen a napon ittas állapotba került, majd a délutáni órákban a férfivel szóváltásba keveredett, illetve dulakodtak. A nő ezután a konyhapultról felvett egy 13 centiméter pengehosszúságú konyhakést, szembefordult a sértettel, és közepes erővel megszúrta a férfi hasának bal oldalát.

A férfit meg kellett műteni, a sérülés gyógytartama 3 hét, azonban a bántalmazás módja alkalmas volt életveszélyes sérülés okozására.
Az elkövető beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!