Röplabda

2024.04.23. 08:00

Megállíthatatlan a TRSE

Budapesten mérkőzött meg a tatabányai NB II-es csapat. A TRSE újfent egy magabiztos győzelemmel zárhatta le a meccsnapot.

Kemma.hu

A TRSE Budapesten lépett pályára és megszerezték az újabb győzelmüket. Egy szettet el tudtak csípni a hazaiak, de a mérkőzés további szakaszában egyértelműen a Bányászok bizonyultak a jobbnak. A csúcsformában lévő tatabányai csapat most sem okozott csalódást a drukkereknek. Szabados István, a TRSE vezetőedzője beszámolójában kitért arra, hogy egyik mérkőzés sem könnyű, hiszen nem engedhetik meg maguknak, hogy hibázzanak. A Tatabánya játékosai magabiztosan kezdték meg a találkozót és stabil játékkal meg is nyerték az első játszmát. 

A második szakasz azonban nem feltétlen úgy alakult, ahogyan azt tervezték. Ez a felvonás is meggyőzően indult, a lányok tudták, hogy mit csinálnak, a végjátékban azonban elkövettek egy-két hibát, ami miatt a KRE SC csapata örülhetett. A vendégjátékosok felismerték a hibákat és közel tökéletes teljesítménnyel kezdték el megzavarni ellenfelüket. A nyomás alatt tehát nem remegett meg a TRSE sportolóinak keze, mindent úgy tettek a meccs későbbi szakaszában, ahogyan azt kellett. 

Szabados István örül, hogy mindenkinek lehetőséget tudott biztosítani, hiszen a következő mérkőzéseken nagyon nagy csatákra van kilátás, ezért nem kizárható, hogy ez volt az utolsó alkalmuk erre. A TRSE röplabda játékosai legközelebb április 27-én szombaton fog újból megmérkőzni, egészen pontosan a Szolnok ellen, hazai pályán. A tatabányai szurkolóknak érdemes lesz kilátogatnia az eseményre. 

Budapesten mérkőzött meg a tatabányai NB II-es csapat. A TRSE újfent egy magabiztos győzelemmel zárhatta le a meccsnapot.
A TRSE (fehér-sötétkék) újabb győzelmet aratott
Forrás: Tatabányai Röplabda Sport Egyesület/Facebook

Női NB II., Felsőházi rájátszás

Károli Gáspár Református Egyetem Sport Club - TRSE 1-3 (15-25, 25-23, 13-25, 14-25)

Budapest, Budai Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

TRSE: Torma 7, Kocsis 4, Csutorás 5, Horváth 12, Henson 14, Velő 10. Cserék: Kovács, Zoltán (liberók), Kárpáti 1, Szakács 2, Kutrik 1, Borbély 5, Nagy-Győri 1, Csordás.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában