Gyerekek

2024.04.24. 06:57

Sárkányok költöztek az óvodába a Geszti-fesztiválon

Ismét megrendezték a Geszti-fesztivált, amely minden alkalommal egy tematikus téma köré épül. Ezúttal a mesék, sárkányok világába kalauzolták az óvodásokat.

Körtvélyfáy Dina

A Gesztenyés Óvoda rendezvénye ünnepélyes megnyitóval kezdődött, majd egész héten át tartó programkavalkáddal folytatódott a fesztivál. Ahogy Komárom közösségi oldalán is írták, a város polgármestere, Molnár Attila köszöntötte az óvodásokat és kívánt tartalmas hetet a gyerekeknek. Halászné Szeder Anikó óvodavezető elmondta, az idei évben a tematikus téma a mesék hősei, a sárkányok.

Sárkányok köré szerveződött a Geszti-Fesztivál
Sárkányok köré szerveződött a Geszti-fesztivál
Fotó: Komárom / Forrás: Facebook

Ennek apropóján a város óvodásai sárkányos alkotásokat készítettek amelyekből kiállítás is nyílt a Gesztenyés Óvodában. A gyerekek a Bábuci Bábszínház előadását követően, Süsüvel, a sárkánnyal is találkoztak.

A kicsik később a Jókai moziba is ellátogattak, ahol az Így neveld a sárkányodat című népszerű animációs filmet tekinthették meg. Ezt követően kreatív délelőttön alkothattak, de várt még rájuk sárkánytorna, majd az Igmándi erődben hétpróbán is megmutathatják rátermettségüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában