Tündérszépek

2024.05.05. 21:10

Téged is imádni fog a kamera. Nevezz ingyenes fotózásunkra!

Februárban ötödik alkalommal startolt el a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében a Tündérszépek szépségverseny.

Kemma.hu

A Tündérszépek regionális fordulójába jutott versenyzői stúdiófotózást is kérhetnek

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Márciusban már a fotózások is megkezdődtek, de hamarosan újabb jelentkezők is érkeznek, ugyanis még nem zárult le a nevezés.  Az első jelentkezők fotózása már lezajlott, ami nagyszerűen sikerült. A fotózás során végig remek volt a hangulat, és jobbnál jobb képek készültek. Akik a közelmúltban jelentkeztek, számukra hamarosan jön a nagy nap, össze is szedtünk néhány jó tanácsot fotósunktól, Flajsz Pétertől. 

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Komárom-Esztergom vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

– Mindenképpen kényelmes ruhában jöjjenek a versenyzők, lehetőleg ne a fotózáson avassák fel az új öltözéket – sorolta javaslatait a fotós. Elmondta, négy szettben készülnek fotók, alkalmi, sportos, utcai és fürdőruhás stílusban. Fontos, hogy smink szempontjából ne essünk túlzásba. – Aki többféle hajviselettel szeretné megmutatni magát, azzal a csinos ruhában kezdjük a fotózást. Mindenkinél arra törekszünk, hogy a legelőnyösebb beállításokban mutassuk meg. Ehhez igyekszünk a fotózás alkalmával tanácsokat is adni – mondta Flajsz Péter. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában