Testi-lelki harmónia

2024.04.28. 17:45

JólLÉT napot szervezett a Léleksegítő Kék Madár Közössége a Puskinban

JólLÉT napot szervezett a Léleksegítő Alapítvány Kék Madár Közössége a Puskin Művelődési Házban. A hagyományteremtő szándékkel meghirdetett program a testi-lelki harmóniát támogató tevékenységekbe engedett bepillantást.

Kemma.hu

Péntek Szilveszter, a Léleksegítő Alapítvány elnöke nyitotta meg a JólLÉT napot, s hangsúlyozta: a szervezet az elmúlt időszakban komoly megújuláson megy át, s a Kék Madár Közösségnek köszönhetően újabb célokat tűztek ki maguk elé. Sugár Gabriella, a közösség alapítója kiemelte a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezetével és az önkormányzat támogatásával kialakítandó Kék Pontot, s emellett a jól funkcionáló, már nem tanköteles korú autistáknak támogatást is nyújtanak, hogy segítsék őket a munkába állásban, s a munkáltatókat a befogadásukban. A megnyitó után az Óvárosiak Őszikék Nyugdíjas Klub női tánccsoportja mutatkozott be.

“A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy te vagy a pilóta” címmel tartott előadást Csiszár Bea, HR és szervezetfejlesztési tanácsadó, life és business coach
“A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy te vagy a pilóta” címmel tartott előadást a JólLÉT napon Csiszár Bea, HR és szervezetfejlesztési tanácsadó, life és business coach
Fotó: S. G. / Forrás:  24 Óra

A NépmesePontban hangtálas felhangolással indította a napot Schubert Zoltán, majd „A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy te vagy a pilóta” címmel tartott előadást Csiszár Bea, HR és szervezetfejlesztési tanácsadó, life és business coach. Különleges hangulatú hangszeres vezetett relaxációban merülhettek el azok, akik Fodor Elvira jógaoktató foglalkozására regiszráltak. A kertben pedig Chi Kung bemutatót tartott Rektor Orsolya, jóga és Chi Kung oktató. 

Találkozhattak Németh Angéla stílustanácsadóval, Kulman Lilla természetkapcsolat-facilitátorral, stresszkezelési szakemberrel, Heizerné Auer Erikával, aki illóolajok használatával kapcsolatban adott tanácsokat. A rendezvényen részt vett és foglalkozást is tartott az érdeklődőknek Salamonné Helter Erika, színelmélet és színterápiás szakember, terapeuta, okleveles rajzvizsgálati szakértő, az Aranykezek művészeti csoport, életmódklub vezetője. Tanácsadással várta az érkezőket Szórád Ildikó dietetikus, sportspecifikus dietetikai szakember, Komlósy Dóra vegán táplálkozási tanácsadó, Gengeliczky Hella gyógymasszőr, fizikoterápiás asszisztens, s Szabolcs Andrea, Acces Bars kezelő, illóolaj-tanácsadó, az Alternatív egészségmegőrzés oldal működtetője. A József Attila Könyvtár szakkönyvekkel, ajánlókkal, a Kék Madár Közösség tanácsadással fogadta az érkezőket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában