A Vértes és a Gerecse arcai

2024.04.16. 15:34

Fotópályázat: Természeti értékeink a fiatalok szemével

A Tatabányai Árpád Gimnázium természetfotó-pályázatot hirdetett felső tagozatos általános iskolások és középiskolások részére. A fotópályázatra több mint száz alkotás érkezett.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. M.

Fotópályázatot hirdetett a Tatabányai Áprád Gimnázium. A téma nem volt más, mint A Vértes és a Gerecse arcai. A hétfő kora délutáni díjátadóval egybekötött fotókiállításon köszöntésképpen az Árpád kórus énekelt.

Több mint száz alkotás érkezett a fotópályázatra
Több mint száz alkotás érkezett a fotópályázatra
Fotó: Z. M. / Forrás:  24 Óra

– A pályázatot azzal a céllal írtuk ki, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét a regionális természeti értékekre, arra, hogy mennyi szépség rejtőzik szűkebb hazánkban, és micsoda öröm ezeket a csodákat felfedezni, és még nagyobb öröm megosztani ezt másokkal is. Erre nagyszerű lehetőség a fotózás, a pillanat művészete – emelte ki köszöntő beszédében Kántor Péter, a Tatabányai Árpád Gimnázium igazgatóhelyettese.

Remek alkotások készültek a fotópályázatra

Összesen százkilenc pályázat érkezett a felhívásra, amelyet többek között a Vérteserdő Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara is támogatott. Az általános iskolások között Limp András Péter alkotása lett az első, míg a középiskolás korosztályban Láng Zsófia fotóját ítélték a legjobbnak. A kiállítást április végéig tekinthetik meg az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában