Tündérszépek

2024.03.24. 18:05

Gőzerővel dolgozunk, mert tudjuk, hogy a mosoly mindenkinek jól áll

Néhány kulisszatitkot árulunk el: külön stáb dolgozik azon hétről hétre, hogy minden a lehető legjobban menjen szépségversenyünkön. A Tündérszépek között ott lehetsz Te is, csak jelentkezned kell!

Kemma.hu

Sorra érkeznek a jelentkezések a Kemma.hu és a 24 Óra által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. 

Tündérszépek 2024: elindult a nevezés a Mediaworks országos szépségversenyére
Szabó Orsi, a Tündérszépek 20220-es győztese 

Munkatársaink pedig a háttérben hétről hétre azon dolgoznak, hogy minden rendben menjen a fotózáson, hiszen jól tudjuk, hogy a mosoly mindenkinek jól áll. Például átnézzük és egyeztetjük az adatokat, majd értesítjük azokat a hölgyeket, akik részt vehetnek a fotózáson. Így dolgozunk mi, a háttérben.

Tatán, a Képex profi fotóstúdióban léphetnek ki a reflektorfénybe a hölgyek, akikről Flajsz Péter fotóriporterünk készít fotót. Remek szeme van a különböző beállításokhoz, de közösen is ötletel a jelentkezővel. Majd újabb gyors öltözködés és jöhet a következő szett és az újabb pózok. Mindeközben werkfotókat és videókat készítünk, melyek hírportálunkon is folyamatosan megjelennek, Szűr Annamária régiós vezető segítségével. A jelölteknek Wágner Zsanett újságíró kollégánk kérdéseire kell válaszolniuk, hiszen rövid bemutatkozó interjúkkal ismerjük meg közelebbről a fotózásra érkezőket.

Jelentkezz, mielőtt betelnek a helyek

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Komárom-Esztergom vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. Az országos verseny jelentkezési időszaka még tart, még nem késő nevezni. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók.

Tündérszépek: élmény és lehetőség egyszerre

A szárligeti Sátori Roxána példájából is látszik, hogy a Tündérszépek több mint szépségverseny: lehetőség, hogy újabb ajtók nyíljanak meg a hölgyek előtt, akár a szépségiparban, akár a médiában, de ha valaki csak az önbizalmát szeretné építeni, arra is kiváló választás a viadal. Legyen 2024 a te éved, váltsd valóra az álmaid Tündérszépként! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában