Ne maradj le!

2024.03.27. 19:00

Elítélték, de nem kell börtönbe mennie a siklóernyős tragédia pilótájának a nap legfontosabb híreiben

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Siklóernyős tragédia: elítélték, de nem kell börtönbe mennie a pilótának

Bár a bíróság első fokon meghozta az ítéletét a négy évvel ezelőtt történt siklóernyős tragédiával kapcsolatosan, az mégsem jogerős. A siklóernyős családja ugyanis fellebbezést nyújtott be.

Komáromi diákok kísérték a válogatottat, kiderült, ki fogta Szoboszlai kezét

Tizenegy komáromi kisdiák kísérte be a magyar válogatott tagjait a kedd esti, Magyarország-Koszovó labdarúgó felkészülési mérkőzésre. A nem mindennapi élményről Vörösházi Tibor kísérőt, a Komáromi Petőfi Sándor Általános Iskola testnevelőjét kérdeztük.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Az épülő körforgalom miatti dugó is téma volt a tatai testületi ülésen

A szerdai testületi ülésen a tatai dugók is szóba kerültek. Az új körforgalom építése miatt a csúcsidőben lépésben haladnak az autók a Május 1 úton..

Petőfi-film: tömegek várták Rákay Philipéket Komáromban

Egy kicsit, mondhatni hazatért a Most vagy soha! hétfőn. A Rákay Philip, Szente Vajk és Kis-Szabó Már által írt, és többek között Komáromban forgatott Petőfi-film vetítéssel egybekötött közönségtalálkozóját ezen a napon tartották meg ugyanis a helyi moziban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában