Újraélesztették

2024.05.03. 07:38

Életmentés a masszázsszalonban: egymást váltva küzdöttek a férfiért a masszőrök

Egy vendég hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette a tatabányai masszázsszalonban. Az ott dolgozók azonnal mentőt hívtak az idős férfihez, aki ekkor már nem lélegzett.

Kemma.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Egy idős férfi érkezett április 30-án, kedden egy tatabányai masszázs szalonba, és már érkezésekor furcsán érezte magát. A masszázs közben aztán hirtelen rosszul lett, és eszméletét vesztette. A szalon masszőrjei azonnal mentőt hívtak hozzá, majd a mentésirányító utasításait követve megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett. A bejelentők nagyon megijedtek, ám a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést.

A masszázsszalonban dolgozók egymást váltva küzdöttek a férfi életéért, a mentők közben perceken belül helyszínre értek, és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően sikerre vezetett. Az idős férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában