Fejlemény

2024.04.25. 14:48

Letartóztatták az esztergomi dílereket: fagyasztóban próbálták elrejteni a szereket

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta két férfi letartóztatását.

Kemma.hu

Az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság mindkét férfi letartóztatását egy hónapra rendelte el a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében és a bűnismétlés veszélye miatt. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövetők és védők fellebbezést jelentettek be.

Az indítvány szerint az esztergom-kertvárosi férfi 2023. novemberétől lakóhelyén heti rendszerességgel adott el kábítószert a dorogi férfinak, valamint két másik fogyasztónak.

A nyomozó hatóság az esztergom-kertvárosi férfi garázsában, egy fagyasztóban foglalt le kábítószert. A dorogi férfi az így megvásárolt kábítószert tovább értékesítette Dorogon, kilenc férfi részére adott el rendszeresen kábítószert. A nyomozó hatóság a dorogi férfi lakásában és gépkocsijában is foglalt le kábítószert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában